2015-08-25 07:34:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne diktáljon túlzott tempót magának

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnusz a 8. sorsterületén áll, és sajnos sok mindenben akadályozza önt. Nehezebben halad a munkájával, és az anyagi helyzete sem úgy alakul, ahogy szeretné. Próbálja mindennek a jó oldalát nézni, hosszú távon ugyanis ez az időszak is hasznosnak bizonyul majd.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz sajnos most támadja a Bika jegyét. Nehezére esik a koncentráció, figyelmetlenné válhat. Hajlamos lesz a túlköltekezésre vagy az esztelen kiadásokra - ezzel mindenképpen vigyázzon, kétszer is gondolja meg, mielőtt pénzt ad ki valamire.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Szűz jegyének végén jár. Mindenféle üzleti ügynek kedvez ez a nap. Valakire mély hatást gyakorol, az illető nagyon vonzónak találja önt. És Ön viszonozza az érzéseit?

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold pontosan szemben áll az ön jegyével. Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylődöntések meghozatalára, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja a fokozott érzékenységet mások helyzete iránt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap helyzete miatt ma sok jó dologra számíthat. Önt az érzelmei vezérlik, és mindenki tiszteli, mert van méltósága. Most a talpraesettségével tud a leginkább kiemelkedni. Megbecsülésben lesz része, és tekintélyt szerez a munkahelyén.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó bolygójához tartozik a vérségi rokonság, de jelzi a kereskedelmi kapcsolatokat is - a Merkúr most sokoldalúvá varázsolja önt, és könnyen elsimítja a konfliktusokat a családjában, vagy a munkahelyén. Arra kellene vigyáznia, nehogy túlzott tempót diktáljon magának, mert ennek csak felesleges idegeskedés és kapkodás lenne a vége.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval. Sok minden függ most attól, hogy a születési horoszkópjában hogyan áll a Vénusz: ha kellemes fényszögeket kap, akkor meg tudja teremteni az egyensúlyt ön és a párja között, ellenkező esetben sajnos vitákra kell számítania.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nem igazán szereti a kompromisszumokat, hajlamos rá, hogy sarkos ítéleteket hozzon. A Szaturnusz a Skorpió jegyében most problémákat hozhat az életébe, még az is lehet, hogy válaszút elé állítja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai bolygóállás az egyike a legszerencsésebb helyzeteknek. Magabiztosabbá válik, optimistább, békésebb és nyugodtabb lesz. Vigyázzon viszont arra, hogy ne legyen öntelt, és ne vigye túlzásba a dolgokat semmilyen téren!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold és a Plútó is a Bak jegyében áll. Teszi a dolgát a megszokott ütemben, ám a lelke mélyén nyugtalan és elégedetlen. Talán jó lenne, ha időt szakítana a feltöltődésre...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most ne vállaljon felesleges kockázatot, semmilyen téren! Ne engedje belerángatni magát pénzcsináló akciókba, mert most könnyen becsaphatják.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kreativitása fokozódhat, de jobb, ha inkább kétszer meggondolja, bármit tesz, miután e tranzit tovább állt. Életereje most a mélypontra kerülhet, betegségekkel szembeni állóképessége úgyszintén. Jól vigyázzon magára és ne menjen bele holmi őrült diétákba semmilyen indokkal!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: